Sortiment


Det allervigtigste, når det handler om at finde de mest velsmagende produkter, er at kende sæsonerne og vide hvornår produkterne i de forskellige lande topper i både farve og smag.
Jeg kan finde alt til mine kunder, men jeg er kritisk. Det skal være en smagsoplevelse. Derfor har jeg en bred vifte af lokale og udenlandske producenter, som hver især er passioneret omkring netop deres produkter.
Viden og passion for mad er afgørende, når jeg skal finde de bedste råvarer.
En gulerod er ikke bare en gulerod. Jeg havde en fantastisk oplevelse på markedet Rungis i Paris, hvor jeg talte med en af de lokale leverandører af grønt. Han opfordrede mig til at smage en speciel sort, som eftersigende skulle have en dyb og kraftig gulerodsmag. Han havde ret. Den smagte og smager fantastisk!
En kylling kan faktisk smage fantastisk selv uden krydderi (dog lidt salt). Det afgørende for om en kylling smager godt er foder og en langsom vækst. De leverandører som jeg samarbejder med, venter typisk 3 måneder før de slagter deres kyllinger, hvilket giver en fantastisk smag og konsistens.
Hver uge leverer jeg friske råvarer, herunder:
Frugt, grønt, krydderurter, fersk kød, fisk, skaldyr, mejeri produkter, oste og andet lækkert til mine kunder.
Ved bestilling mandag inden kl. 14.00 - bliver der leveret onsdag - torsdag - fredag alt efter ønske